lo'u atunuu International Digital Economy Expo ua ausia taunuuga manuia ma se seleselega atoatoa

O le 2022 China International Digital Economy Expo o loʻo lagolagoina e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, le National Development and Reform Commission, ma le Hebei Provincial People's Government.umia i tulaga.

China International Digital Economy Expo o le uluai fa'aaliga fa'akomepiuta a le atunu'u na fa'amaonia e le Komiti Tutotonu a le Pati ma le Fono a le Setete.

为数字经济强“芯”|加速科技亮剑2021中国国际数字经济博览会-加速科技

Faʻatasi ai ma le autu o le "Integration, Innovation and Digital Empowerment", o lenei faʻaaliga e faʻapipiʻi i le vaʻaiga o le lalolagi ma tulaga faʻavaomalo, ma o loʻo umia 30 faʻasalalauga tutusa, 4 tauvaga, ma 3 faʻalapotopotoga faʻapisinisi e uiga i Metaverse, Industrial Internet, Xinchuang Industry, Data Security and Governance, ma isi. Fa'afetauiga, 1 fa'alauiloa taunu'uga fou ma fa'ailoga.E sili atu i le 20 aʻoaʻoga ma tagata atamamai ma sili atu i le 300 malo mamafa na valaʻaulia e auai, e taulaʻi atu i fuafuaga tau atinaʻe a le atunuʻu, faʻatekonolosi vevela vevela, tulaga tau atinaʻe tau pisinisi, suiga numera, ma isi, e talanoaina le lumanaʻi o le tamaoaiga numera ma faʻasoa le tausamiga o le tamaoaiga numera.

E tusa ai ma le lipoti, i le sauniga amata ma le autu autu, 21 galuega autu na sainia i luga o le initaneti.Na sainia e le Malo o Hebei se maliega felagolagomai i luga o le initaneti ma China Mobile Communications Group Co., Ltd., China United Network Communications Group Co., Ltd., China Telecom Group Co., Ltd., ma China Tower Co., Ltd., taulaʻi i le 5G +, fausiaina o faʻamatalaga fou, fausiaina o le Hebei numera, Galulue faʻatasi i vaega eseese e pei o le suiga atamai o auaunaga ola a tagata, le fausiaina o faʻamaumauga o punaoa, nuʻu numera, suʻesuʻega tekonolosi ma atinaʻe fou, ma le fausiaina o Xiongʻan Itumalo Fou.O isi poloketi autu e 17 e aofia ai le numera numera o le tele o alamanuia i matā'upu eseese e pei o gaosiga, fa'ato'aga ma vaomatua, logistics, ma u'amea.

大咖“云”集,重磅发布:2022中国国际数字经济博览会创新成果奖项名单出华炎

I le faaopoopo atu i le 21 galuega autu o loʻo taʻua i luga, i le sauniga amata, o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi a le Itumalo o Hebei na galulue faʻatasi ma Beijing Institute of Technology, Harbin Institute of Technology, Harbin Engineering University, Northwestern Polytechnical University, Nanjing University of Aeronautics. ma Astronautics, ma Nanjing Iunivesite o Saienisi ma Tekonolosi.Iunivesete ma kolisi sainia le maliega felagolagomai i le tuufaatasia o le gaosiga ma aoaoga i luga o le initaneti.

 

I le "2022 Cultural Digital Strategic Development Summit Forum", o se tasi o faʻasologa o gaioiga o lenei faʻaaliga, Saina Leitio ma Televise Hebei Network Co., Ltd. ma China Electronics Investment Holdings Co., Ltd. sainia se maliega felagolagomai fuafuaga i luga o le Leitio a Saina ma Televise National Cultural Big Data Industrial Park poloketi.O le poloketi o le a tu i le Itumalo o Huailai, Zhangjiakou City, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e tusa ma le 2.3 piliona yuan ma le aofaʻi o le fausiaina o le 100,000 sikuea mita.O lo'o fa'amoemoe e fa'atinoina i le ogatotonu o le 2024. O le a avea ma nofoaga fa'ale-aganu'u fa'akomepiuta maualuga, nofoaga autu e teu ai fa'amaumauga fa'aleaganu'u ma nofoaga autu i totonu o Saina i Matu.Fa'asoa nofoaga autu o fefa'atauaiga.I le taimi o le faʻaaliga, o le aofaʻi o poloketi e 245 o le a sainia ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e 246.1 piliona yuan.

Mulimuli ane, i le 2021, o le tamaoaiga numera i le Itumalo o Hebei o le a oʻo atu i le 1.39 trillion yuan, o le siʻitia o le 15.1% i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ma le 34.4% o le GDP, ma o tupe maua a le pisinisi faʻamatalaga eletise o le a faʻateleina i le 22.4% tausaga- i le tausaga.O le tulaga maualuga o le tamaoaiga numera o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia, ma o le lagolago lagolago o le a matua faʻamalosia.Faʻaalia le malosi ma le gafatia tele.

 

 


Taimi meli: Nov-19-2022