Ua fa'atau atu!O le "mea faʻamafanafana" a Yiwu e faʻatau lelei i Europa

Ua oo mai le taumalulu malulu.O le aʻafiaga i le pa o le Beixi natural gas pipeline ma le tulaga faʻavaomalo, o loʻo liliu atu Europa i Saina e saili "fofo" mo le taumalulu.
Talu ai nei, i totonu o poloaiga faʻafefete faʻatau atu i Europa e Yiwu International Trade City, faʻamafanafana, taga vai vevela, palanikeke eletise ma isi oloa e sili ona lauiloa.

O Hong Shujun e fa'atautaia se tama'i faleoloa e tusa ma le 10 sikuea mita i le fogafale lona lua o le Sone 2 o Yiwu International Trade City.O taga vai vevela eseese o loʻo tuʻuina i le ogatotonu o le faleoloa, ma mea laiti e pei o tamaʻi vevela ma ulo eletise o loʻo tuʻuina i luga o kapoti faʻaaliga.
O le taimi lava na ulufale ai le tusitala i totonu o le faleoloa, na ia faalogoina le leo "ding dong" na sii mai i luga o le komepiuta.O loʻo faʻafesoʻotaʻi le aufaigaluega a le auʻaunaga ma tagata fou mai Europa na o mai e faʻatalanoa.
"A faʻatusatusa i taimi ua tuanaʻi, o le tele o faʻatonuga mo oloa faʻamalama vevela i lenei tausaga o ni poloaiga fou mai Europa."O Hong Shujun, o se tagatanuu o Yuyao, Zhejiang Province, sa i Yiwu International Trade City mo le 28 tausaga.O ana oloa e masani lava ona auina atu i fafo, ae i tausaga ua mavae, e toalaiti tagata faatau mai Europa.
Na sii i luga e Hong Shujun se tama'i fa'avevela pa'epa'e na tu'u i luga o le mea maualuga ma fa'ailoa mai.O lenei faʻavevela o se faʻataʻitaʻiga masani i le faleoloa.Ia Setema i lenei tausaga, na faʻatau atu ai le sili atu i le 10000 iunite, faaluaina le tele o le vaitaimi tutusa i le 2021. O le tele o le faʻaopoopoga na sau mai Europa.

Pe a faʻatusatusa i isi maketi faʻatau oloa, o le tele o tagata faʻatautaia i Yiwu International Trade City e iai a latou lava fale gaosimea.I tulaga o le pulea lelei ma le faʻafouina o oloa, o loʻo i ai i le au faʻatautaia le aia tatau o le tutoʻatasi.


Taimi meli: Oke-13-2022