Fefa'ataua'iga i fafo auro iva siliva sefulu!O le aofaʻi o oloa faʻatau atu a Yiwu na faʻateleina i le 88.5%!24 itula o uta faifaipea!

I le avea ai ma "World Christmas Products Base", Yiwu o loʻo faʻatau atu i le taimi nei le sili atu i le 20,000 oloa Kerisimasi i le silia ma le 100 atunuu ma itulagi i tausaga taʻitasi.E tusa ma le 80% o oloa Kerisimasi i le lalolagi atoa o loʻo gaosia i Yiwu, Zhejiang.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia mai ia Ianuari ia Iulai i lenei tausaga, o le faʻatau atu o Yiwu sapalai Kerisimasi na oʻo atu i le 1.75 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 88.5% i lea tausaga ma lea tausaga;faatasi ai ma i latou, o le tau auina atu i fafo ia Iulai o 850 miliona yuan, o se siitaga o le 85.6% tausaga-i-tausaga ma le masina-i-masina siitaga o le 75.8%.

I Yiwu International Trade City, sa pisi ai le faipisinisi Initia o Hassan i le faafoeina o le maketi ma saili oloa i nei aso.I le taimi nei, o lona popolega tele pe mafai lava ona auina atu oka Kerisimasi talu ai ia Setema.

 

I totonu o se falegaosimea i Yiwu, e silia ma le 100 tagata faigaluega o loʻo faanatinati e fai se vaega o polo Kerisimasi.O le poloaiga lea na maua e le falegaosimea ia Iuni.O le aofaiga e 20 miliona, ma o le a auina atu i le Iunaite Setete i le faaiuga o Aukuso.

I le faaopoopo atu i le malosi o le gaosiga o fesoʻotaʻiga, o le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga logistics e taua foi.I totonu o le faleteuoloa o se fale gaosi oloa o le Kerisimasi, e 52 pusa oloa o le a auina atu i Farani, Siamani, Italia, Ausetalia, Sigapoa ma isi nofoaga.I lenei vaitaimi, ina ia mafai ona pulea uma le gaosiga ma le utaina, na auina atu e le fale gaosi oloa sili atu i le 50 tagata e galulue i ni sifi se lua, 24 itula i le aso.

O loʻo lipotia mai ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, ina ia faʻamautuina poloaiga ma tagata faʻatau, faʻatau oloa eseese, i le tasi itu, faʻavavevaveina le faʻaogaina o oloa ma faʻaauau pea ona faʻateleina vaega;i le isi itu, faʻaleleia le tau faʻatinoga o oloa.I oloa o lenei tausaga, e le na o le 5 yuan 100 pulou Kerisimasi, nai sene o le polo Kerisimasi, ae o ni nai selau yuan foi, afe tala o le eletise Santa Claus.


Taimi meli: Nov-03-2022