Fa'ateleina le fa'atauga o oloa Yiwu a Saina, o palanikeke eletise e fa'atau atu i Europa

O le fa'amalieina ma le lagolago o oloa a Saina i mana'oga fa'amafanafana a tagata Europa e le gata ina toe fa'aalia ai le ivi tua o Saina i le sapalai o le lalolagi, ae o lo'o atagia ai fo'i le tele o avanoa ma avanoa mo le galulue fa'atasi o le tamaoaiga o Saina-EU.

A'o lata mai le taumalulu, e tumau pea le maualuga o tau o le malosi i Europa.Mo tagata Europa o loʻo faʻalavelaveina i le siʻitia o le tau o le soifuaga, o le tele o oloa "ua le faʻaogaina" ma le maualalo o le malosi mai Saina ua avea ma "pastry suamalie" i le taimi nei.

O le "Mirror" a Peretania na sii mai faʻamatalaga mai le faleoloa lauiloa a Peretania o John Lewis department store i le 15th.A faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, o le faatauina atu o fagu vai vevela na siitia i le 219%;o le fa'atauina o ie mafiafia ma ofuvae vevela na fa'atupula'ia tele, e aofia ai ie ma ofuvae vevela.Fa'atauina ieie mafiafia na siitia i le 39%;fa'atauga pupuni fa'amama na si'itia i le 17%.E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau, o poloaiga mo peleue faʻapipiʻi ma laumei laumei mai le China Import and Export Trading Company ua faʻateleina vave talu ai nei, e aofia ai, o le suʻesuʻeina o "laumei laumei ua faʻateleina i le 13 taimi. Na taʻua e le British Consumers Association o pili faʻamafanafana i le taumalulu. e tusa ma le afa o le averesi o le pili o le malosi o se aiga Peretania, ma o le teuina o pili faamafanafana o lona uiga o le tele o tupe teu i pili o le malosi.E tusa ai ma fua faatatau a vaega talafeagai, i le taumalulu o loʻo lumanaʻi, o le averesi o le faʻaaogaina o le malosi o le fale o aiga Peretania o le a siitia mai le 1,277 pauna (tusa ma le 10,300 yuan) i taumalulu ua mavae i le 2,500 pauna (20,100 yuan), toetoe a faaluaina.

     Hff6e0953059240bdab898451ed9e145bn

A'afia i lenei mea, o lo'o sailia fo'i i Europa nisi o masini fa'amama e maualalo le malosi.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le China Household Electrical Appliances Association, talu mai le 2022, o vaega o mea faigaluega fale ua faʻatupulaia i faʻatau atu i Europa e masani lava ona aofia ai le ea malulu, faʻavevela vai eletise, faʻavevela eletise, palanikeke eletise, faʻamago lauulu, faʻavevela, ma isi. o palanikeke eletise e taʻitaʻia ma le faʻatupulaia o le 97%.isi vaega.O faʻamaumauga mai le Pulega Lautele o Tiute a Saina o loʻo faʻaalia ai foi ia Iulai o le tausaga nei lava, 27 EU atunuu na faʻaulufaleina mai le 1.29 miliona palanikeke eletise mai Saina, o se faʻaopoopoga e lata i le 150% masina-ma-masina.

E sili atu le taugofie o palanikeke eletise nai lo le malosi e manaʻomia e faʻamafanafana ai le fale atoa.O le British "Daily Mail" na fuafuaina se tala: o se palanikeke eletise ma le mana faʻatatau o le 100 watts tau naʻo le 0.42 pauna e tamoe ai mo le 8 itula, lea e sili atu le maualalo nai lo le tau o le faʻamafanafana.E le gata i lea, o le tele ma le tele o tagata Europa o loʻo naunau foi e faʻasoa faʻamatalaga faʻaolaina o le malosi i le olaga, e pei o le fuli i lalo o le thermostat i le 1 tikeri poʻo le faʻasaoina o le 10% o pili o le malosi, faʻamago faʻamago faʻamago e mafai ona avea ma faʻagogo faʻagogo "tele" faʻafefe. O se sui lelei mo le masini.

E manino lava, o le faʻamalieina ma le lagolago o oloa a Saina i manaʻoga faʻavevela a tagata Europa e le gata ina toe faʻaalia ai le ivi pito i tua o Saina i le sapalai o le lalolagi, ae faʻaalia ai foi le tele o avanoa ma le gafatia mo le galulue faʻatasi o le tamaoaiga o Saina-EU.

 


Taimi meli: Oke-19-2022