ieie paie Saina falegaosimea si'isi'i faiga fou

A o sili atu le gauai atu o tagata i le tumama o le umukuka, o loʻo faʻatupulaʻia vave ie solo paie ma faasolosolo malie le saluina o le lalolagi. Ua gaosia e Saina se numera tele o ie solo o sitaili eseese,O le tele o tagata faʻaulufaleina mai ua amata ona faʻatau solo ieie mai Saina. fa'aaoga ie paie e le'i lalagaina mo le fa'amamaina o umukuka

O le a le ieie paie?
1. O le tele o ieie e toe fa'aaogaina.A mae'a ona fa'amama e oe ma a'u, o le tele o ieie e toe fa'aaogaina.
2. O le ieie paie o se ie fa'amama e tele galuega.E fa'aogaina tekinolosi ie le lalagaina.Mai le mata le lava, e pei o se fasipepa ese.A uma ona fa'asusu i le vai, e tutusa ma se iefu fa'amama.E mafai ona lafo ese, faigofie ma mama.E mafai ona fa'amama e le ie fa'agogo le tele o mea tumama i le umukuka i aso uma.E mafai ona iloa le ie solo paie mai lona igoa o se mamanu "paie" e pei o oe ma aʻu.

9999

 

Tulaga lelei o Lazy Rags:

1. Malosi le mitiia.
2. Malosi le gafatia o le suau'u.
3. E malosi ma e le faigofie ona pala.
4. E faigofie ona faʻamama le laulau ma lafo ese pe a uma ona faʻaoga, aloese mai le lamatiaga o le tuputupu aʻe o siama.

Le lelei o ieie paie:

1. Pe a paʻi faʻafuaseʻi i meaʻai, o le a mitiia le susu ma le suauu o meaʻai.A'afia le tofo o mea'ai!
2. E le talafeagai mo le faʻaaogaina faifaipea, a leai e le mafai ona faʻamaonia le faʻamamaina o le aafiaga!

用于厨房清洁的一次性无纺布懒人抹布

E fa'alelei le si'osi'omaga o 'ie paie?
E pei ona taʻua muamua, o ieie paie o ie e le o lalagaina.Seʻi o tatou tilotilo totoʻa i ona vaega!O le ie paie e faia i le maualuga o le alava fafie mata ma le alava meaai-grade.E leai ni vaila'au fa'amalama fa'amalama ma mea leaga e fa'aopoopoina!E pei o se fasipepa a o leʻi faaaogāina, ma o se ieie faamamā pe a uma ona faasūsū i le vai.O le ieie paie e le oona ma fa'alelei i le si'osi'omaga!

E tatau ona saunia ni pepa mo sikola sikola eletise mai Saina
1. Laisene Fa'aulufale mai: Fa'amaoniga e iai sau aia tatau e fa'aulufale mai ai nei oloa i se isi atunu'u.
2. Tusi Faamaonia o Origin: Faamaoniga o le aso ma le nofoaga na gaosia ai le oloa.
3. Invoice: Faʻamatala mea na tuʻuina atu e le faʻatau oloa ma lo latou tau.
4. Lisi faʻapipiʻi: e aofia ai le umi, lautele ma le maualuga faʻapipiʻi fafo, mamafa, metric tone ma isi faʻamatalaga.

详情-02

Fa'ai'uga
Lazy wipes o se maketi gafatia, ma o loʻo i ai le tele o tagata faʻatau oloa i Saina e mafai ona tuʻuina atu sologa lelei, pe a fai e filifilia e le tagata faʻaulufaleina se tagata faʻalagolago.

Afai e te fiafia i iesie paie mai Saina, ae popole e uiga i tulaga lamatia, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i matou, o matou o se kamupani faʻatau faʻapolofesa faʻatau kamupani o loʻo faia le silia ma le sefulu tausaga, tuʻuina atu le auaunaga sili ona lelei e tasi, ma mafai ona siaki tagata faʻatau. i I soo se itu, faaitiitia lou tulaga lamatia o le faaulufale mai mai Saina.

 

 


Taimi meli: Nov-24-2022